Vizita Juaj

Vizita juajNëse planifikoni një visite për kirurgji një ditore apo shrtim ne spital, ju sygjerojmë disa përmasa paraprake. Përveç këshillave të veçanta mjekësore dhe udhëzimeve nga mjeku juaj, ka disa gjëra të tjera për të bërë para vizitës suaj të planifikuar:

Bëj çdo analize mjekësore të rekomandur nga mjeku juar para shtrimit në spital.

Lexo dhe njihu me të drejtat tuaja si pacient.

Merrni me vete çdo mjekim që ju kanë recetuar

Merrni me vete kartën e identifikimit.

Ne ju ofrojmë shërbim transporti falas për në spital nëpërmjet autobuzit tonë të transportit të pacientëve. Për këtë shërbim falas telefononi: 203-573-7711.

Shërbim në gjuhën tuaj: Për të siguruar përsosmëri në kujdesin tuaj, ne ju ofrojmë shërbim në gjuhën shqip nëpërmjet interpretimit telefonik në çdo pavion të spitalit.